Alman milli futbol takımı ve Galatasaray‘ın eski oyuncusu Lukas Podolski Köln’de ‘Mangal’ adıyla yeni bir döner sandviç dükkanı açtı. Köln’ün Hürt semtinde Luxemburgerstrasse 328 - 50354 adresinde yapılan açılışda Podolski ve döner sevenlerin izdihamı yaşadı.

Açılışdan bir hafta önce sosyal medya hesabından paylaşım yapan Podolski, “Ekmekler her zaman kendi fırınımızda taze pişirilir. En kaliteli etler, çok özel ve eşsiz bir şekilde baharatlanır. Salata her zaman kıtır kıtır çünkü her gün taze hazırlanır ve soslarda belli bir şey vardır. İşte “Şamqiyonlar Kebabı”nı özel yapan da bu!” sözlerine yer vermişti.

Polonya asıllı Alman futbolcu Lukas Podolski, Türk ortağı Metin Dağ ile 2018 yılında Almanya çapında oluşturdukları “Mangal Döner” zinciriyle büyümeye devam ediyor. Almanya’nın dev zincir marketleri Rewe, Kaufland’a başta dondurulmuş döner olmak üzere farklı ürünler sunuyor. Ürün çeşitlerinde her geçen gün büyüyen ortaklar yakında İngiltere, Avusturya, Belçika gibi ülkelere de girmeyi planlıyor. Lukas Podolski’nin ortağı Metin Dağ önümüzdeki haftalarda ve aylarda kademeli olarak Almanya’da ve uluslararası alanda daha fazla ‘Mangal’ şubesi açmayı planladıklarını ifade etti.

Editör: İsveç Gündemi