Günde birkaç yatakta lüks otellerde uyuyarak tüm masraflar otel yönetimi tarafından karşılanması ve üstüne para kazanmak için iyi bir fırsat.

Yatak testçisi olarak rüya gibi bir iş, uygulamalara açıldı.

Londra'daki Savoy'daki oda yöneticisi Alison Vernon, "bu hayatınızda yalnızca bir kez elde edebileceğiniz bir fırsat" diyor.

Şu anda beş yıldızlı oteller için yatak test cihazları kullanan lüks yatak takımları, havlular ve bornozlar üreten İngiliz şirketi Tielle Love Luxury yeni bir uygulama başlatıyor.

Tielle Love Luxury'nin başkanı Catherine Morris, "ekibimizdeki uzmanlığı genişletmek için bir fırsat gördük" dedi.

Catherine Morris, "Uzmanlığımızı sürdürmek için, misafirlerimizin ne deneyimlediğini ve yataklarında uyumak anlamına geldiğini gerçekten anlamamız gerekiyor.

Detaylara olağanüstü göz kulak olan, ne düşündüğünü söylemekten çekinmeyen ve iyi otel odalarını bilen birini arıyoruz" diyor.

Savoy ve Grantley Hall

Hayalindeki işi bulanlara, Londra'daki ikonik Savoy ve Yorkshire'da 18. yüzyıldan kalma bir malikanede yeni açılan spa oteli Grantley Hall gibi Birleşik Krallık'ın en lüks otellerinden bazılarında uyuyacaklar için ödeme yapılacak.

Savoy'daki oda yöneticisi Alison Vernon, Daily Mail'e verdiği demeçte, "Bu, dünyanın en seçkin otellerinden bazılarını ziyaret etmek ve para kazanmak için ömür boyu yalnızca bir kez alabileceğiniz bir şans" dedi.

Tielle Love Luxury'nin uygulamalarla boğulmasını bekliyoruz ve Savoy'da olacak işin ilk gününde mutlu yeni çalışanla tanışmayı dört gözle bekliyoruz.

Günde 200 sterlin (2 bin 300 sek)

Ancak yatak test cihazı tembel tarafta olmayacak. Bir "gece vardiyasından" sonra konfor, uyku kalitesi ve gevşeme derecesi değerlendirilir. Rol, otel misafirlerinin yatak takımlarını nasıl deneyimlediklerini bildirmeyi ve bu yataklarda nasıl daha iyi uyuyacakları konusunda önerilerde bulunmayı da içeriyor.

Çalışan günde 200 sterlinlik bir başlangıç ​​maaşı alıyor ve bu, İsveç kronunda olarak 2 bin 300 gibi bir değere karşılık geliyor. Geceleri "çalışmak" için fazladan bir görev alıp almayacağınız belli değil.

Editör: İsveç Gündemi