Atlasglobal, Avrupa’daki yeni hatlarının açılışına Kopenhag'la devam ediyor.  24 Haziran tarihinde özel bir törenle Kopenhag'dan İstanbul’a ilk uçuşunu gerçekleştiren Atlasglobal, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.
“Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı ile kurumsal kimliğini yenileyen Atlasglobal Havayolları, uluslararası arenada büyüme hedefleri kapsamında, Kopengag İstanbul uçuşlarına başladı.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da gerçekleştiren  programa Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçisi Mehmet Dönmez, Atlasglobal Havayolları  Genel Müdürü Yardımcısı Semra Erener Özalçın
Satış ve Pazarlama Başkanı Ercan UzmanYer İşletme Başkanı Yüksel Atak, Kurumsal İletişim Direktörü Nora Aıcı, İsveç Direktörü Ayşe Mısırlı ve  basın mensuplarının katıldı. Programda pasta kesildi ve yolculara baklava ikram edildi.

Atlasglobal yolcuları Kopengag'dan  İstanbul bağlantılı olarak Türkiye’nin yanı sıra yurtdışı diğer uçuş noktalarına da uygun bekleme süreleri ile rahatça seyahat edebiliyor olacak. 

Hafta'da 5 gün Kopenhag'dan İstanbul'a uçuş gerçekleştireceklerini söyleyen İsveç Direktörü Ayşe Mısırlı, perşembe ve cuma günleri uçuşlarının bulunmadığını ifade etti.

Uçuşların 900 krondan başladığını aktaran Mısırlı, ''900 Danimarka kronundan  başlayan promosyon ücretleri ile uçuşlarımız satışa açıldı. Ancak su anda tüm seferlerimiz %80 in üzerinde olduğu için temmuzda bu ücretleri bulmak mümkün değil.  Ama diğer aylarda bu ücretimiz yolcularımız  için sistemimizde var. 1 ağustosa kadar bileti satın almaları durumunda ücretlerimizden yararlanabilecekler'' dedi.

Mısırlı, Temmuz ayın boyunca Kopenhag'dan İstanbul'a her gün uçuş olduğunu da sözlerine ekledi. 



Editör: İsveç Gündemi