Stockholm Arlanda Havalimanı’ndan haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan karşılıklı birer sefer uçuşlara başlayan Atlasglobal Havayolları kısa süreliğine 699 kronluk promosyonlu ucuz uçak bilet satışlarına başladı.

İsveç Türk Gençlik Federasyonu (TUF) tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği de  Kungsträdgården'de stant açan  Atlasglobal Havayolları  İsveç Direktörü Ayşe Mısırlı Mirza, yeni bir promosyon müjdesi verdi. 

Mısırlı, ''Şuanda bir promosyon tanıtımımız var. Geçen hafta 350 kronluk promosyon yaptık. Şimdide 699 kronluk promosyonlar yapıyoruz. Herkes soruyor, ''Ayşe hanım neden bu kadar ucuz promosyonlar yapıyorsunuz'' diye. Bu bizim bir stratejimiz. Zira, çok fazla reklam parası harcamak yerine yolcularımızın birebir hizmeti tanımasını istedik. Bir çok yolcu hiç planı olmadığı halde ucuz biletler için bizi seçtiğini söylüyor'' diye konuştu.


Atlas Global Stockholm'den 16 Mart itibariye İstanbul uçuşlarına başladığını belirten Mısırlı, şöyle devam etti: 


 ''Bu yıl için yaklaşık 40 bin koltuk kapasitesi süreceğiz pazara. İyi başladık. Doluluk oranları iyi gidiyor. Yüzde 50'leri geçen doluluk oranları var. Türkiye'ninde şuanda zorlandığı bir dönem gayet iyi başladık.  Müşterilerden olumlu tepkiler alıyoruz. Uçağımızda ikramımız var. Full servis, biznes serviste var. 

Sadece Türkiye pazarı değil, Tahran, Bağdat, Süleymaniye, Erbil gibi yerlere de bağlantıları sağladığımız için Stockholm'den geniş bir coğrafyaya hitap edebiliyoruz. Fiyatlarımız çok uygun olduğundan o bölgelere gidenlerde bizi tercih edebiliyor'' dedi. 

Yakında Konya'yada seferbaşlatacaklarını söyleyen Mısırlı, ''İsveç'te biliyoruz ki çok Konyalı var. Şuanda Konya'ya uçuşumuz yok. Ama kısa süre içerisinde Konya seferlerine de başlamayı düşünüyoruz. Eminim yolcularımız da daha mutlu olacak'' diye konuştu.
Editör: İsveç Gündemi