1960 yılından beri kesintisiz üretim yapan İstanbul merkezli şirket, noktasında lider olmayı sürdürüyor.

Dünyanın önde gelen ticaret fuarı olarak kabul edilen organizasyon 19-26 Ekim tarihleri arasında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde kapılarını açtı.

Plastik ve kauçuk için dünya çapında en anlamlı fuar olan binlerce katılımcı ile yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin bu alandaki önemli üreticilerinden olan bu alanda geliştirdiği cihazlarla fuara katılarak beğeni topladı.

Pandemi sürecinde kapanmalar nedeniyle bu tür organizasyonların azalmasıyla sektör üreticileri fuarlarda yeniden yer almayı uzun süre bekledi. Ancak aşılamalarla birlikte salgının kontrol altına alınması ve insan hareketinin yeniden başlamasıyla birlikte dünya çapında fuar organizasyonlarıyla ilgili hareketlilik de tekrar artmaya başladı.

Kendi alanıyla ilgili dünya genelinde birçok fuarda yerini alan yerli üretici DVT DEVOTRANS, bu anlamda da liderliğini sürdürüyor.

19 ila 26 Ekim 2022 tarihleri arasındaki fuarda beklenenden fazla ilgi gören DVT DEVOTRANS, Almanya'dan sonra, 23-26 Kasım 2022 tarihlerinde dünyanın en büyük metropolleri arasında yer alan İstanbul'da düzenlenecek olan 31. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarında boy gösterecek.

Bu organizasyon: 60 binden fazla profesyonel ziyaretçiyi, bine yakın firma ve firma temsilciliği, bine yakın alım heyeti ile sektörün farklı dinamiklerini buluşturacak.

Plastik sektörüne ait son teknoloji ürünleri bir arada görmek ve yeni ürünleri test etme şansı sunan fuara, 100'den fazla ülkeden 60.000'in üzerinde profesyonel ziyaretçi ile yeni ticari fırsatlar sunacak. 

Sektörde marka imajını ve marka bilinirliğini güçlendirme anlamında önemli bir ortam sunan Plast Eurasia İstanbul 2022, sektördeki üretici, imalatçı, ham madde tedarikçisi, distribütör, toptancı ve bayileri bir çatı altında toplarken, DVT DEVOTRANS'ın yenilikçi vizyonu ve sektöre yönelik ürettiği en yeni ürünleri bu fuarda sergilenecek. İstanbul Tüyap fuar merkezinde kapılarını ziyaretçilere açacak olan fuarda şirket SALON: 5 STAND: 517A'da yer alacak.

DVT DEVOTRANS nedir?

DEVOTRANS, 1960 yılından beri elektrik, elektronik ve mekanik test cihazları üretmektedir.

DEVOTRANS ismini, kuruluşunun ilk yıllarında Türkiye'de ilk defa üretimini yaptığı DEğişik VOltaj TRANSformatörü kelimesinin kısaltılmasından almıştır.

Bugün DEVOTRANS, uluslararası standartlara uygun kalite kontrol test cihazları üretimine odaklanmıştır. DEVOTRANS 50'den fazla iş koluna kendi tasarımı ve üretimi kalite kontrol test cihazı sağlamaktadır.

DEVOTRANS birçok ürünün Türkiye'de İLK ve TEK üreticisi olmayı gururla sürdürmektedir. DEVOTRANS, müşterilerinin talepleri doğrultusunda standartlara bağlı kalarak özel tasarımlar yapmakta, anahtar teslimi test laboratuvarları kurmaktadır.

Türkiye'nin yerli ve nitelikli kurumları arasında önemli bir yere sahip olan DVT DEVOTRANS, ürünlerini kendi bünyesinde tasarlamakta ve imalat alanlarında üretmektedir.

DVT DEVOTRANS, 600'ün üzerindeki standart üretim modelinin yanında müşterilerinin taleplerine uygun özel tasarımlar ve üretimler yapmaktadır.

Müşterinin ihtiyacına uygun gerçekleştirilen özel tasarımlar mevcut tasarımların geliştirilmesi şeklinde olabileceği gibi, baştan yaratılan özel tasarımlarda olabilmektedir.

DVT DEVOTRANS, tasarım alanındaki bilgi birikimi ile birçok sektörün ihtiyaç duyduğu test cihazlarının çok önemli bir bölümünü karşılayabilecek özelliğe sahiptir.

Yüze yakın ülkeye ürünlerini ihraç eden, genişleyen dağıtıcı ağıyla her geçen gün uluslararası pazar payını artırmaktadır. 

İhracat yapılan ülkeler arasında: ABD, Almanya, Arjantin, Arnavutluk, Avusturya, Avustralya, Azerbaycan, BAE, Bangladeş, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek,Bulgaristan, Cezayir, Çin,Endonezya, Etiyopya, Ermenistan, Estonya, Fas, Fransa, Fildişi Sahili, Finlandiya, Gürcistan, Güney Afrika, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İsrail, İspanya,İrlanda, İtalya, Kanada, Karadağ, Katar, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kore, Kuzey Kıbrıs, Kolombiya, Libya, Litvanya, Lübnan, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malezya, Mısır, Nijerya, Norveç, Özbekistan,Pakistan, Panama, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur, Slovakya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Tacikistan, Tayland, Tayvan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün, Vietnam, Yunanistan gibi ülkeler olmak üzere, yüze yakın ülke bulunmaktadır.

Editör: İsveç Gündemi