Avrupayı kasıp kasıp kavuran MERO dünyanın en büyük müzik ve video paylaşım platformu olan Youtube'de yüz milyonları aşıyor.

Sosyal medyayı sallayan sanatçılar Alem Event organizasyonuyla İskandinavya'yı sallayacak. Oslo, Göteborg, Copenhagen ve Stockholm'ü Rap müzik ateşi saracak...

Yeni dünyanın yeni müzik tarzlarıyla zirve yapan sanatçıların muhteşem performanslarını canlı olarak izleyin...

7 Nisan'da Norveç'in başkenti Oslo'da start verilecek konserler Stockholm'de son bulacak.

Yüz milyonlarca insanın sosyal medya üzerinden dinlediği MERO'yu en yakından dinleme fırsatı ayağınıza geliyor.

Son yıllarda büyük organizasyon ve konserlere imza atan Alem Event bu önemli organizasyonlara bir yenisini ekliyor.

Alem Event kurucu organizatörü Alex, "Yüz milyonlarca insanın beğenerek takip ettiği bu sanatçıları sahneye çıkarmak çok sevindirici bir durum" diyerek, çok güzel konserler olacak yorumunda bulundu.

Rap müzik dünyasının önemli isimleri, MERO, SINAN, RICKY RICH, JEANO, STEPZ, BRANCO... Muhteşem altılı Copenhagen'de beraber sahne alacak.

Rap yorum performansıyla yüz milyonlarca dinleyiciye ulaşan MERO, bu alanda en iyilerden biri. Bunun yanı sıra İsveç'te rap müziği konusunda milyonlara ulaşan, SINAN, RICKY RICH ve JEANO'nun şarkıları da milyonlarca insan tarafından beğenirle dinleliyor. Danimarkalı STEPZ ve BRANCO performanslarıyla ülkeyi sallıyor.

Batı Rap müziğinin yeni yüzleri olan sanatçıların Alem Event organizasyonuyla bahar ayında Oslo, Göteborg, Copenhagen ve Stockholm'de müzik severlere harika zaman geçirtecek.

İsveç Gündemi okuyucularına 6 bilet hediye...

Alem Event'in İsveç Gündemi okuyucularına her konser için iki bilet jestiyle İsveç Gündemi'nin toplam 6 okuyucusu konserlere ücretsiz olarak gidebilecek.

Oslo konseri 2 bilet, Göteborg konseri 2 bilet, Copenhagen konseri 2 bilet ve Stockholm konseri için 2 bilet olmak üzere toplam altı okuyucumuzu konsere ücretsiz gönderiyoruz.

Ücretsiz konser bileti için aranan tek şart haberi beğenmek ve paylaşmak, etkinliği beğenen ve paylaşan okuyucularımızın çekilişe katılmak istedikleri konseri belirtmeleri gerekmektedir. Örneğin: Oslo konserine gitmek isteyen kişi  "beğendim paylaşım Oslo" diye yazması ve o şehirde ya da yakın olması gerekmektedir. Ülke dışından katılacaklar kura çekimde değerlendirilmeyecektir. Bilet kazanan talihliler en geç 1 Nisan 2020 tarihinde İsveç Gündemi web sitesinde açıklanacaktır.

KONSER TURU

Alem Event'in İskandinavya konser programı şöyle:

7 Nisan 2020 Oslo

8 Nisan 2020 Göteborg

9 Nisan 2020 Copenhagen

10 Nisan 2020 Stockholm

OSLO GÖTEBORG ve STOCKHOLM KONSER BİLETLERİ İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

COPENHAGEN KONSER BİLETİ İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

INSTAGRAM'DA ALEM EVENTI TAKİP ET

Editör: İsveç Gündemi