1987 yılından bu yana turizm sektörünce bulunan Sabri Özarslan tarfından 2002 yılında kurulan ve zamanla geliştirilen tesis, 5 Bungalow ve 8 Standart odası olan butik işletme doğa ile iç içe dinlenme imkanı sunuyor.

Toplam 13 oda olmak üzere 35 civarı misarifi aynı anda konaklatacak bir tesis olan Doğa Köşkü özellikle İstanbul ve Ankara bölgesine yakın olması nedeniyle hafta sonları için önemli bir nokta.

1987 yılından bu yana sektörde bulunan Sabri Özarslan tarafından 2002 yılında hizmete açılan Doğa Köşkü Bolu Abant bölgesinin doğa ile iç içe olan en gözde mekanlarından biri olarak plana çıkıyor.

Gerek Türkiye içinde gerekse yurtdışından iş stresini ve kalabalıktan arınarak kafa dinlemeyi düşünen insanlar için önemli bir destinasyon olup, bu anlamda bölgede bulunan doğa köşkün kaliteli mekan ve hizmetiyle tercih ediliyor.

Genel olarak her ne kadar tatil bölgelerinde sezonluk bir çalışma anlayışı olsa da Abant bölgesinde ve Doğa Köşkü'nde bu işleyiş düzenli ve sürekli olarak devam ediyor. 

Son yıllarda her ne kadar Türkiye'de ekonomik daralmadan şikayet edilse de ancak bizim bölgemiz için ve insanların taleplerine bakılınca bunu nasıl yorumlamak gerektiği ile ilgili net bir şey söylemek doğru olmayacak. Özellikle Ankara ve İstanbul bölgesine çok yakın olmamız nedeniyle hafta sonraları ya da özel tatil günlerinden insanların çok hızlu ulaşıyor olabilmesi bölgeyi bu anlamda avantajlı kılıyor.

Fiyat politikaları noktasına bakılınca bölge olarak bu bölge bütçe olarakta çok daha iyi. Bu nedenle çok daha fazla tercih ediliyoruz yorumunda bulunan sabri Özarslan "Türkiye açısından turizm çıkışta" yorumunda bulundu.

Editör: İsveç Gündemi