Gen Yapı ayrıcalığıyla İstanbul’a yeni bir yaşam alanı. Her metrekaresi özel tasarlanan,  180 derecelik bakış açısına sahip İstanbul’un tek projesi Saloon Residence, konutun ötesinde, A+ bir yaşam tarzı ve hayat sunuyor.  Zengin sosyal donatı alanlarıyla 365 gün tatil konforu sağlayan Saloon Residence’la, şehrin merkezinde ama kalabalığın dışında keyifli bir yaşam sürün.

Saloon Residence

Gen Yapı’dan, İstanbul’a göz alıcı yeni bir yaşam merkezi! Özel tasarım ve projesiyle geleceğin gözde lokasyonlarından Esenşehir’de inşası tamamlanan Saloon Residence, bünyesindeki ilk’leri ve özel tasarımlarıyla farklı bir konsept. Konutun ötesinde zengin sosyal donatıları ile birlikte A+ bir yaşam tarzı ve hayat sunan Saloon Residence, 180 derecelik bakış açısına sahip olmasıyla İstanbul’un tek, tüm dairelerin güneye bakması ve tüm gün güneşten yararlanmasıyla da özel bir proje.



Konsept ve tasarım olarak sadece bir bina olarak inşa edilmeyen, hem yatırım hem de ayrıcalıklı bir yaşam sunan Saloon Residence, şehrin merkezinde ama kalabalığın dışında keyifli bir konfor için kaçırılmaz fırsatlar sunuyor. Konut ve sosyal donatı alanlarıyla 8 bin metrekarelik bir alana inşa edilen projenin mimarlığını, Brener Mimarlık üstlendi.



365 GÜN TATİL KEYFİNDE

Saloon Residence Projesi

İnşa edildiği arazi üzerine özel konumlandırılmış projenin önü tamamen açık ve gelecekte kapanması mümkün görünmüyor. Bu bağlamda sosyal alanları en etkili şekilde planlanmış projelerden biri olan Saloon Residence, 365 gün tatil keyfi konforunda. Açık-kapalı havuz, fistness, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahasını bünyesinde barından projede, aynı zamanda yardımcı odaları, çok amaçlı salon, kafeterya,  çocuk oyun alanları ile yürüyüş yolları ve ayrıca dinlenme alanlarıyla tatil keyfini yaşayabileceksiniz. 



GÜVENLE YAŞAYABİLİRSİNİZ



Saloon Residence, gerek tasarımsal, gerek yerleşim planı olarak çevreye doğal ve şık bir görüntü sunmaktadır. Bunun yanı sıra görüntü kirliliğinin önlenmesi açısından otoparkı tamamen yer altına konumlandırılırken, özel tasarlanan peyzajı ile çevresine değer katmaktadır. Saloon Residence projesinde akıllı ev sistemi son teknoloji ile donatılmış, yangın spinkleri, 7/24 güvenlik ve kamera sistemi ile Saloon’da herkes oldukça güvenli yaşayabilir.



ÇEKMEKÖY VE ATAŞEHİR’İN TAM ORTASINDA

Saloon Residence İstanbul

Konumuyla merkezi bir noktada bulunan Saloon Residence, her noktaya ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Lokasyon itibarıyla, büyük AVM’lere oldukça yakın ve Anadolu yakasının en büyük sosyal ve yaşam merkezleriyle de komşu olan Saloon Residence, Çekmeköy ve Ataşehir’e yaklaşık 7 dakika mesafede olup bu iki önemli bölgenin tam ortasındadır. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek için aracınızla evinizden çıktığınız anda dilediğiniz boğaz köprüsüne bağlantı yolu bulunmaktadır. Sabiha Gökçen Havaalanına ve Formula (F1) yarışlarının yapıldığı piste yaklaşık 14 dakikalık bir mesafedeki Saloon Residence’ın her iki tarafında da yürüme (yaklaşık 700 metre) mesafesinde metro istasyonları yapılmaktadır. Yine bununla birlikte Saloon Residence, Yedi Tepe Üniversitesi ve diğer eğitim kurumlarına da oldukça yakın mesafede yer alıyor.



YÖNETMELİKTE BELİRTİLEN MAKSİMUM STANDARTLARDA İNŞA EDİLDİ



Deprem yönetmeliğinde belirtilen maksimum standartlarda sağlam bir şekilde inşa edilen Saloon Residence’de mukavemeti en güçlü olan C35 beton kullanılmış olup, bina alt yapısına raylı sistem inşa edilmiştir. 1+1 – 2+1 – 3+1 – 4+1 daire tipleri bulunan projede, m2 birim fiyatları 1+1: 3.750 TL, 2+1: 3.300 TL, 3+1: 3.300 TL, 4+1: 3.300 TL’den başlıyor. Saloon Residence projesinde akıllı bina ile ilgili ihtiyaç duyulabilecek tüm alt yapı sistemi mevcuttur.



Proje ile ilgili daha geniş bilgi almak için:

Tel: +90 216 540 23 68

Web:

Editör: İsveç Gündemi