Başkan Erhan Özay ve sayman Erkan Giray Mali raporu okumasından sonra Yapılan  seçiminde başkanlığa tekrardan Erhan Özay seçildi. Yönetimde kurulu 11 kişiden oluştu. 

''Türk İsveç Ulusal Tiyatrosu Derneği Başkanı Erhan Özay çalışmalarını anlattı. Özay,'' geçtiğimiz yıllarda faaliyetlerimiz arasında  Sibel Can konseri ,Anadolu Ateşi ,Kenan Doğulu , Sila ve Istanbul Devlet Tiyatrosu konserleri icraa edildi, Bunun yani sıra  Türk Isveç Ulusal Tiyatrosu Derneginin kendi oyunlarından olan Yarınlara Geç Kalmadan tiyatrosu ve '' Küçük bir öykü bu'' Stockholm , Malmö ,Varberg , Göteborg , Uppsala ,ve Danimarkada sergilendi. Türk Isveç Ulusal Tiyatrosu Derneginin temel amaçlarindan birisi ise tiyatro diksiyon kursları başlatmak Noel konserlerin devamliligi ve Isveç'te ki Sanatçıları  bir araya toplayarak aynı çatı altında daha geniş kitlelere hitap etmeyi  ve Türk kültürünü pekiştirmektir''
 
Ayrıca Türk İsveç Ulusal Tiyatrosu Dernegi  Başkanı Erhan Özay projeleri arasinda göçün 50 . yıl faliyetleri çerçevesinde  yazdan sonra KULU'da ''Yarınlara geç Kalmadan'' oyununu sergileyeceklerinide sözlerine ekledi.

Orhan Karan



Editör: İsveç Gündemi