Kısa adı UETD olan Avrupa Türk Demokratlar Birliği; İsveç, Danimarka ve Finlandiya'dan sonra İskandinavya'nın bir başka ülkesi Norveç'te resmi açılışını yaptı. 

Açılışa, Türkiye'nin Norveç Büyükelçisi Esat Şafak Göktürk, AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu üyesi Abdullah Ağralı, TBMM Anayasa Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Avrupa Türk Demokratlar Birliği Genel Başkanı Zafer Sırakaya, Azerbaycan Dernekleri Federasyon Başkanı Ramil Aliyev'e, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, UETD İsveç Başkanı Özer Eken ve vatandaşlar katıldı.

Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Norveç Başkanı Ayşegül Tutkun, UETD Norveç'in açılmasına destek veren herkese teşekkür etti.

Başta Türkiye'nin Norveç Büyükelçisi Esat Şafak Göktürk, olmak üzere, Ak Parti Konya Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu üyesi Abdullah Ağralı, TBMM Anayasa Komisyonu sözcüsü ve Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ve  Avrupa Türk Demokratlar Birliği Genel Başkanı Zafer Sırakaya, birer konuşma yaparak, UETD Norveç'in hayırlı olmasını diledi.







Editör: İsveç Gündemi