Stêrk Production'un organizasyonuyla İsveç'te gülmeyi özleyenlere kahkahalarla sunulacak keyifli bir stand up programı sizleri bekliyor. 

Yaklaşık bir yıldır "Gölge Feslikannarı" adıyla Türkiye'de komedi şovlar gerçekleştiren Gül Sunal, İsveç'te yaşayan vatandaşlarımıza da, unutulmaz bir şov sunarak herkesi güldürecek. 


Gül Sunal'ın Stand Up şovu ile gerçekleşecek olan programa çocukları da katılıyor.


İsveç'in Folkets Hus Hallunda · Norsborg böglesinde 13 Mayıs 2018 pazar günü ve saat 15.00'da gerçekleşecek olan Stand UPprogramına Ali Sunal ve Ezo Sunal'da izleyiciler arasında yer alarak annelerinin harika şovunu izleyecek. Bunun yanı sıra Ali Sunal'ın eşi Nazlı Sunal ve Ezo Sunal'ın eşi Ömer Öztüyen de katılacak.


Ali Sunal, her fırsatta evde baş komedyenin annesi Gül hanım olduğunun altını çiziyor. 
Bu sebeple, düzenlenecek olan programa katılacakların gülmek için özel bir nedene ihtiyacı olmadığı görülüyor. Gül Sunal'ın stand up şovu ile izleyicilerin harika vakit geçirmesi bekleniyor.


Yoğun ilginin olduğu programda biletler tükendi. Biletlerin tükenmesiyle vatandaşın ilgisini karşılamak için programı organize eden Stêrk Production yetkilileri yeni biletlerin basımı için harekete geçti. Yapılan girişimler sonucunda biletler bu akşam saat 17:30 civarında yeniden satışa sunulacak. Salonda yerini alarak hafta sonunu gülerek geçirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir program.


Ayrıntılar ve Bilet için:
Tel: 072 251 54 45 - www.zeticket.se
Editör: İsveç Gündemi