Kula Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarında, Erarmus+ Plus Ana Eylem 1-Bireylerin öğrenme hareketliliği faaliyeti" içinde, okul olarak düzenledikleri "Bilişim sistemleri ve Bilişim Güvenliği" projesi kapsamında öğrencilerini yurt dışına staja gönderiyor.
4 grup halinde toplam 32 kişi olmak üzere yurt dışına gidecek öğrencilerden, ilk 8 kişilik grubu 16 Mart Pazartesi günü 15 günlük staj eğitimi için İsveç'in başkenti Stockholm'e gidiyor. 8 Öğrenci ve 1 öğretmen ile Stockholm'e staj eğitimi için gidecek öğrenciler, 15 günlük staj eğitim gördükten sonra 30 Mart tarihinde Türkiye'ye dönecekler.

Kula Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin İzci, yaptığı açıklamada, "Okulumuz tarafından düzenlenen 'Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarında, Erarmus+ Plus Ana Eylem 1- Bireylerin öğrenme hareketliliği faaliyeti' kapsamında 'Bilişim sistemleri ve Bilişim Güvenliği' projesi için toplamda 32 öğrencimiz yurt dışına staj eğitim için gidecekler. ilk grupta 8 öğrenci olmak üzere yurt dışına staj eğitim kapsamında öğrencilerimizi gönderiyoruz. 16 Mart Pazartesi günü 8 öğrenci ve 1 bilgisayar bölümü öğretmeni ile beraber İsveç'in başkenti Stockholm'e staj eğitim için hareket edecekler. 8 Öğrencimizin yanında 1 görevli öğretmen olarak okulumuz Bilgisayar Bölümü Şefi Zeki Bek hocamız gidecek. 15 gün sürecek olan staj eğitiminden sonra öğrencilerimiz yurdumuza dönecektir." dedi.

HABERLER:COM
Editör: İsveç Gündemi