İSVEÇ'TE EHLİYET SINAVI TÜRKÇE

İsveç hükümeti, ülkeye yeni gelenler için aralarında Türkçe'nin de bulunduğu bir çok dilde ehliyet sınavına girebilme imkanı sağlıyor. İsveç'e yeni gelen bir kişi eğer İsveççe ve İngilizce bilmiyorsa, İsveç ehliyet teori sınavına Türkçe dilinde girebiliyor. Aday sınava başladığında sınav soruları ve cevap seçenekleri adayın karşısına Türkçe olarak geliyor. Bilgisayar üzerinden yapılan sınavda 70 sorudan 52 tane net doğru bilinmesi gerekiyor. 52 doğru cevaba ulaşan aday İsveç ehliyeti teori sınavını geçmiş sayılıyor.

ADAYLAR SINAV SORULARINA EVLERİNDEN ÇALIŞIYORLAR

2010 yılından beri yüzlerce üyesine internet üzerinden evlerinden sınava hazırlanma imkanı sunan Ehliyet.se sitesi, yoğun çalışma temposu yüzünden kursa gitme imkanı bulamayanlara çok büyük kolaylık sağlıyor. Adaylar site üzerinden kendi şifreleriyle evlerindeki bilgisayarlarından ya da 3G & 4G bağlantılı IPhone, Samsung vb. tüm telefonlardan online olarak ehliyet sınavında çıkan sorulara ve cevaplarına çalışabiliyorlar. Site üyeleri ayrıca, Ehliyet.se sitesinin Facebook'daki sayfasından ise diğer adaylarla bilgi alışverişi yapabiliyorlar.

Ehliyet.se sitesi ile sınava hazırlanan üyeler, sınavdan sonra site ile iletişime geçerek sınav da karşılarına çıkan soruları Ehliyet.se’ye bildiriyorlar. Sitede bu soruları düzenleyerek sisteme ekliyor. Bu sayede 5 yıldır güncel kalan Ehliyet.se İsveç’te yüzlerce kişinin İsveç ehliyeti almasına yardımcı oldu.

Bilgi almak isteyenler için;

Web Sitesi


Facebook Adresi
www.facebook.com/ehliyetse

Müşteri Hizmetleri 
0774 - 21 88 21 - 08:00 - 20:00



Editör: İsveç Gündemi