Türkiye'nin Stockholm Büyükelçisi Hakkı Emre Yunt'un eşi Figen Yunt, Amerika, Rusya ve Yunan olmak üzere 25 büyükelçi ve diplomatik misyon şeflerinin eşlerini biraraya getirerek, diplomatik alanda çalışmalar gerçekleştiriyor.

Stockholm Türk Kültür Merkezi'nde biraraya gelen büyükelçi eşleri, haftalık, aylık ve senelik yapacakları değişik çalışmaları ve diplomatik ilişkileri burada masaya yatırıyor.

Türk çayı içerek önemli konularda bilgi alış-verişi yapan büyükelçi ve diplomatik misyon şeflerinin eşleri daha sonra Stockholm Büyükelçisi Hakkı Emre Yunt'un eşi Figen Yunt, gözetiminde pilates yapıyor.

İsveç'te görev yapan büyükelçi ve diplomatik misyon şeflerinin eşlerini biraraya getirerek çeşitli programlar yapan ve Türk gelenek- görenek ve yiyeceklerini tanıtan Stockholm Büyükelçisi Hakkı Emre Yunt'un eşi Figen Yunt , bu tür faaliyetlerden dolayı büyükelçi eşlerinin oldukça memnun olduğu dile getirilirken, 'Çok güzel bir birliktelik yakaladık. Bilgilerimizi ve deneyimlerimizi  paylaşıyoruz'' dedi.

Editör: İsveç Gündemi