Kura'nı Kerim tilavetiyle başlayan gecede, bu sene 26. Kez biraraya gelen  Göker sülalesinin birlik ve beraberliği pekiştirildi.

Gecede, topluca yemek yiyerek hasret giderildi. Ahirete intikal eden sülale büyükleri resimleri ile anıldı ve dua edildi. Gençler ve çocuklar birbiri ile kaynaşırken, değişik yarışmalarla küçük çocuklar yarıştırıldı. 

Bu sene gecede 2018 yılında İsveç'te başarılı olan Göker sülalesi üyeleri ödüllendirildi. 

İlk  ödüle Muammer Göker, Gülfer Göker, Güven Göker  ve Durmuş Göker layık görüldü. Sözkonusu kişiler,  ebeveyne nasıl davranılacağını ve  aile olamanın özelliklerini güzel örnekleri ile göstererek Göker sülalesine yol gösterdiler.  

İkinci  ödüle Perihan Göker layık görüldü. İsveç'in en büyük bankalarından biri olan Swedbank'ta yılın elamanı seçilen Perihan Göker, iş yerinde tam bir takım oyuncusu olarak gösterilirken, müşterilerin bütün ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan ve en fazla müşteri memnuniyeti alan biri olarak yılın elamanı seçildi.

Üçüncü ödüle Büşra Göker layık görüldü. İsveç karate şampiyonluğunun yanı sıra Avupa ve Dünya karate şampiyonasında derecelere giren Büşra Göker, azmi ve yeteneği ile bu ödüle layık görüldü.

Dördüncü ödüle ise tıp tahsili alan ve doktorluk yolunda ilerleyen Lütfü Göker seçildi. Etnik köken ayırt etmeden kendini insanlığa adayan Lütfi Göker, doktorluk diplomasını aldıktan sonra, insanların sağlığını teslim ettiği bir kişi olarak insanlığa hizmet etmeye hazırlanan örnek bir kişi olarak ödüle layık görüldü.

Gecenin sonunda programa ve ödül kazananların hediyelerine sponsor olan Istanbul Et Toptancısı Şirketinin  (köttgrossist ) sahibi Abdullah Durna  ve Kuru Temizleme Şirketinin ( Bisse of Sweden skrädderi och Kemtvätt) sahibi Ali Lehimci'ye teşekkür edildi. 

Editör: İsveç Gündemi