Cumhuriyetin ilanının 97. yılı münasebetiyle kutlama etkinlikleri kapsamında  "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çocuklar" temalı resim yarışması düzenlenecektir.

Yarışmaya İsveç, Norveç ve Finlandiya'da yaşayan 2009-2015 yıllarında doğmuş ve ilköğretim okullarının 1. - 6. sınıflarında öğrenim gören çocuklarımız katılabilir.

Çocuklarımız resimlerini başvuru formu ile birlikte 13 Ekim-27 Ekim 2020 tarihleri arasında [email protected] adresine göndererek (fotoğraflarını çekerek) yarışmaya katılabilecektir. (Form doldurma, fotoğraf çekme ve eposta gönderim işleminde gerekli olması durumunda veli desteği iyi olacaktır.)

Değerlendirme sonucu yarışmada dereceye giren ilk üç resmin sahibi olan öğrencinin isimleri Eğitim Müşavirliği'mizin resmi web sayfası (http://stokholm.meb.gov.tr/) ve sosyal medya hesaplarında (twitter/stokholmhegitim; facebook/stokholmegitim; instagram/stokholmegitim) duyurulacaktır.

Katılım sağlayan tüm çocuklarımıza başarı/teşekkür belgesi elektronik ortamda tanzim edilerek  gönderilecektir. Ayrıca ilk üç dereceye girenlere verilecek hediyeler aşağıdadır:

1.Tablet

2. Bluetooth Hoparlör

3.Akıllı bileklik

Detaylı bilgi şartnamede yer almaktadır. 

Başvuru formu için tıklayınız. 

Şartname için tıklayınız.

Afiş için tıklayınız.

Editör: İsveç Gündemi