İsveç resmi haber ajansı TT'nin haberinde, İsveçli yönetmen Daniel Espinosa'un Sovyet Birliği’nde Stalin döneminde geçen bir gerilim filminin Rus sinemalarda 3 gün gösterildikten sonra  yasaklandığını belirtti.
TT; Filmin gösterime girdikten sonra yasaklama kararı alan Rusya Kültür Bakanı Vladimir Medinskij, ''film Rusları kötü insan gösteren ahlak dışı yalan bir senaryodan oluşturulmuş, bu yüzden yasaklama kararı aldık ''dedi.

İsveçli yönetmen Daniel Espinosa‘nın Düşmanı Korurken filminden sonraki ikinci çalışması olan Child 44’ün senaryosu, Richard Price‘a ait. Filmde Tom Hardy’e, Noomi Rapace, Gary Oldman, Joel Kinnaman, Paddy Considine, Jason Clarke, Vincent Cassel ve Dev Patel eşlik ediyor.

Devlet için çalışan bir ajan, seri bir şekilde işlenen çocuk cinayetleri vakıasını çözmek için görevlendirilir. Örgütte gözden düştüğü için verilen bu görevde, ajan cinayetlerin üst seviyede bir parti lideri ile alakalı olduğunu ortaya çıkartacaktır. Child 44, Nisan ayının ortasında Rusya sinemalarında gösterime girmişti.
Editör: İsveç Gündemi