Diriliş Osmanlı Başkanlığı İsveç Genel Başkanlığına Halil İbrahim Taşkın seçildi. 
1 Ocak 2015 Tarihinde İstanbul’da kurulan Diriliş Osmanlı Başkanlığı 81 İlde yapılanmasını gerçekleştirerek 500 yüz bin üye sayısına ulaştı. Yurt dışında 20 ülkede temsilcilik açan Diriliş Osmanlı Başkanlığı'nın İsveç Şubesi Genel Başkanı Halil İbrahim Taşkın seçildi. Genel Başkan Yardımcısı Halil Kiriş, Kadın Kolları Başkanı Mehtap Kayhan,  Stockholm İl Başkanı Asuman Ünlü,  Sosyal işler Başkanı  Koray Işık, Gençlik Kolu Başkanı Muhammet Çeçen oldu.

Yönetim kurulu üyeleride şu isilerden oluştu:

Murat günaydın, Mevlit  Kartov,  Kubilay Cömert,  Çağlar Kayhan,  Gökhan Salmaz, Sabri Sönme,  Uğur Dinçe,  Osman Özpolat...

Başkan Halil İbrahim Taşkın, “Derneğimiz geleceğin teminatı olan genç neslimize, Osmanlı kültürünü ve hoşgörüsünü öğrenmelerini sağlayacak sosyal çalışmalar yapmak ve eğitimler vermek amacıyla kurulmuştur. Osmanlıda yaşanan ve sınırları aşan, yardım severliğimizi, dayanışma ruhumuzu, komşuluk anlayışımızı, mütevazi duruşumuzla Osmanlı Başkanlığı gibi yaşamak ve toplumumuzun barış ve güven içerisinde yaşaması için Osmanlı döneminde yaşanan Osmanlı barışının, Osmanlı kültürünün, Osmanlı medeniyetinin, Osmanlı hoşgörüsünün, Osmanlı ahlakının, Osmanlı dürüstlüğünün örnek alınmasına, imkanlarımız dahilinde katkıda bulunarak vesile olmaktır” dedi.
Editör: İsveç Gündemi