Konser organizatörü S Show Group kurucu müdürü Savaş Taneroğlu "Türk Halk Müziği'ne önemli katkısı olan bir ozanı ağırlamak ve halkın ozanını halkla buluşturmak son derece heyecan verici" yorumunda bulundu.
İsveç'te yaşayan vatandaşların büyük ilgisi olduğunu belirten Taneroğlu, biletlerin büyük bölümünün tükendiğini söyledi.

Bugüne kadar İsveç'te onlarca konser ve stendap organizasyonu yapan S Show Group bundan sonra da önemli organizasyonlar yapacak. 2007 yılında kurulan organizasyon grubunun amaçları arasında iş hayatının monotonluğundan insanları uzaklaştırmak ve anadolunun özlenen kültürünü İsveç'te de yaşatmak olduğuna vurgu yapan Savaş Taneroğlu, 

"Gurbet elde baş yastığa gelende 
Gayet yaman olur işi garibin 
Gelen olmaz giden olmaz yanına 
Dinmez asla gözün yaşı garibin 
 
Gurbet elde gariplere kim baksın 
Anam yok ki gelsin gözyaşı döksün 
Kimsem yok ki mezarıma taş diksin 
Bir çalıdır mezar taşı garibin 
 
Yazıktır gurbette garip adına 
Doyulur mu memleketin tadına 
Her geldikçe emsalleri aklına 
Sığar mı dünyaya başı garibin "

Musa Eroğlu'nun seslendirdiği "Garibin" eserinin sözleriyle buradaki insanlarımızın ekmek kavgasıyla gönül kavgası arasında çok yorulduklarına dikkat çekip, toplumun bu tür organizasyonlarda deşarj olduğunu söyledi.

Kaçırılmaması gereken bir konser olduğunu düşündüğüm program ile ilgili detaylı bilgi almak için www.sshowgroup.se sayfasını ziyaret etmenizi önemle tavsiye ederim.

Direk iletişim ve biletler için:
Savaş Taneroğlu : 072 930 62 40
Nazım Onay: 070 425 75 14
Editör: İsveç Gündemi