'Gençlerde uyuşturucu bağlılığı'' adlı konferansını vermek için İsveç'in başkenti Stockholm'e gelen İskandinavya Emniyet Eski Müşaviri Feyzullah Arslan, İsveç İslam Federasyonu Başkanı Tahir Akan ve Handen İslam Derneği Başkanı Ramazan Eken'in daveti uzerine Handen Camii cemaati ile Sohbet toplantısı yaptı.
Yoğun katılımlı sohbet karşılıklı soru-cevap şeklinde devam etti. Sohbete katılan gençlerin  Turkiyeye tatile gittiklerinde karsilastiklari sorunlar hakkındaki soruları cevaplayan Arslan, toplantının çok verimli geçtiğini belirtirken, İsveç İslam Federasyon Başkani Tahir Akan ve Handen İslam Derneği  Başkanı Ramazan Ekene teşkkürlerini iletti.

Dernek üyeleri bu tip toplantıların sık sık olmasını isterken Feyzullah Arslan, Turkiye Cumhuriyeti devletinin yurt dışında ki  vatandaşlara hizmet etmekten memnunluk duyacağını ve talep olduğu zaman, ilgili kişileri görevlendireceğini söyledi. 

Feyzullah Arslan yarında İsveç Federasyonu, Rinkeby Camii Derneği ve Bredeng Derneğinin ortaklaşa hazırladığı konferansta Gençlerde uyuşturucu bağlılığı'' konulu bir sunum yapacak 

Konferans, 13.30 ve 15.00 arasında RinkebySkolan'da 




Editör: İsveç Gündemi