Özellikle İsveç ve Danimarka'da yaşayan gurbetçileri sanatçılarla buluşturan Alem Event bu yıl sonuna Mustafe Ceceli, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut gibi tanınan isimlerle damga vurdu.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da başlayan, İsveç'tin başkenti Stockholm'de tamamlananan organizasyonlara binlerce gurbetçi yoğun ilgi gösterdi.

İsveç'te iftar yapılabilecek en iyi restoran İsveç'te iftar yapılabilecek en iyi restoran

Organizasyonu gerçekleşentiren Alem Event, 2023 yılına MERO konseri ile başlangıç yapacak. 

2020 yılında Stockholm'de gerçekleşmesi beklenen ancak pandemi nedeniyle konser ve benzeri organizasyonların ülke çapında yasaklanmasıyla mümkün olmamıştı. Alev Event o dönem bilet alan vatandaşların mağduriyetini giderme noktasında MERO etkinliğini çok fazla benimsiyor.

Alem Event kurucu ve yöneticisi Alexander, Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızın sanat ve müzikle buluşmasında aracı olmaktan büyük keyif alıyor ve özellikle kış aylarındaki karanlık havanın insan psikolojisine olumsuz etkilerinden kurtulma açısından bu tür etkinlikleri bir terapi gibi görüyoruz dedi.

"2020 yılında MERO konserinin pandemi nedeniyle iptal edilmesi bizi çok üzmüştü" diyen Alexander, "söz verdiğimiz gibi o zaman bilet alan vatandaşlarımızın biletleri geçerli olacak ve kayıtları bizde bulunuyor. Önelikle hoşgörüleri için teşekkür ederim" ifadeleri kullandı. 

Alexander, "Yine başımıza pandemi gibi bir durum gelmezse, yeni yılın ilk ayında yani 22 Ocak 2023 tarihinde uzun zamandır beklenen MERO ile sevenlerini buluşturacağımız için çok mutluyuz" dedi.

22 OCAK 2023: Şehir Stockholm: Adres: Fryshuset : Giriş saati: 19:00 Bilet ve bilgi: 072 003 79 23

Alem Event 2023 yılında İsveç, Danimarka ve Norveç'te konserler düzenleyecek. Tanınmış ve sevilen ses sanatçılarını vatandaşlarımızla buluşturma noktasında köprü görevi gören Alem Event yakında 2023 yılı programlarını duyuracağını belirten Alexander, "Konserler, insanın iş hayatındaki stresi ve yorgunluğu üzerinden atmasının en önemli yoludur" ifadeleri kullanarak, özellikle uzun kış mevsiminin hakim olduğu İskandinavya ve baltık bölgelerinde bu tür organizasyon çok daha büyük öneme sahip yorumu yaptı.

Editör: İsveç Gündemi