Tropikal kuşakta yer alan Malezya, yağmur sezonunda sık sık sel felaketlerine sahne oluyor. Ancak bu yılki felaket son 30 yılın en büyüğü olarak nitelendiriliyor. Beş kişi yaşamını yitirirken, Kelantan, Terengganu, Pahang, Perak ve Perlis eyaletlerinde 106 bin kişi tahliye edildi.
Hürriyet'te yer alan habere göre, ülke genelinde yapılması planlanan yeni yıl kutlamaları iptal edilirken Başbakan’ın ABD’ye gidip, tatil için Hawaii’de bulunan Obama ile golf oynarken görüntülenmesi yoğun eleştiri aldı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Neden felaket bölgelerinde olağanüstü hal ilan edilmedi, Başbakan nerede”, “Başbakan, halkı selle boğuşurken nasıl tatile çıkar”, “Obama’ya bir hayır demek çok mu zordu” gibi yorumlarda bulundu.
Malezya, muson yağmurları nedeni ile 30 yılın en kötü sel felaketini yaşarken Başbakan'ın golf maçı tepki çekiyor.
Ülkesi Selle Boğuşuyor, O Golf Maçında
Malezya, sel felaketi nedeni ile zor günler yaşıyor. Bu felaket devam ederken ülkenin Başbakanı olan Necip Rezak'ın ABD'de tatile çıkıp Başkan Barack Obama ile golf maçına çıkması tepkilere neden oldu.

YORUM EKLE
1
Osmanlı Ekmeği Raflarda yerini almaya başladı
2
Her iki yabancı şirketten biri Ekonominin başkenti...
3
Dünyanın en ünlü mankenin kangal köpeği sevgisi
4
Yetimhane çöktü 15 çocuk öldü!
5
İsveç'te seçim İptali Kronu rahatlattı
6
İsveç yatırım fonları 2014 yılıdnda yine kazandırdı
7
Kadın Metro'da(Tunnelbanan) doğurdu...VİDEO
8
Motorola Google evliliğinden Nexus 6 doğdu!
9
Gökerler Sülalesi Stockholm’de rekora koşuyor...FOTO
10
Vårbygård Kültür gecesinde, ünlü isimler vardı...video
SIRADAKİ HABER