banner198

Soyguncular balayına giden Türk Turisti öldürdü!

Balayı için ABD'nin Orlando şehrinde bulunan Türk turist Osman Darcan, eşinin cüzdanını çalmaya çalışan soyguncular tarafından vurularak öldürüldü

Soyguncular balayına giden Türk Turisti öldürdü!

ABD'nin Orlando kentinin turizm bölgesinde balayını  geçiren Türk turistin silahlı soyguncular tarafından vurularak öldürüldüğü  bildirildi.

Orange County Şerifinin ofisinden yapılan açıklamaya göre, ABD'de  balayında olan Osman Darcan (52) ve ismi açıklanmayan eşi (44), kaldıkları otelin  önünde silahlı soyguncuların hedefi oldu.

Eşinin cüzdanını gasbetmeye çalışan soygunculara müdahale eden Osman  Darcan, silahla vurularak öldürüldü. Olayda, kadının yaralanmadığı açıklandı.

Cüzdanı alamayan zanlılar, araçla olay yerinden kaçtı.

Darcan ve eşinin, dün Miami'den Orlando'ya geldikleri belirtildi.

ABD'nin en fazla turist çeken kentlerinden Orlando'da, yılbaşından bu  yana turistler, güvenlik sorunları yaşıyor.

Haziranda eşcinsellerin gittiği gece kulübünde 49 kişi öldürülmüş, 3  gün sonra da turist bir çocuk Walt Disney World'de timsah saldırısı sonucu  hayatını kaybetmişti.
Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2016, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner194

banner6