Aç olduğu anlaşılan ve aracın ön koltuğundaki belgeleri yemeye çalışan davetsiz misafirle şef yardımcısı arasındaki münakaşa hayli uzun sürdü.

Polisin vücut kamerasına yansıyan görüntülerde keçiyi önce sol kapıdan dışarı çıkarmaya çalışan kadın memur, daha sonra diğer kapıdan çıkarmaya çalışıyor. Bu sırada keçi resmi belgeleri çiğnemeye devam ediyor.

İlerleyen dakikalarda ise keçi şef yardımcısını kafasıyla vurarak yere düşürüyor. Küfürlü itiş kakışın adından şef yardımcısı keçiyi dışarı çıkarmayı başarıyor.

Douglas ilçe emniyet müdürlüğünün Facebook sayfasından paylaşılan görüntünün altında, polisin rutin olarak gittiği bazı evlerdeki saldırgan köpeklerden korktuğu için aracının kapısını açık bıraktığı bilgisi paylaşıldı.

Notta şu ifadeler yer aldı:

"Şef yardımcısı bugün ne olacağını bilmiyordu ve hatta düşünmemişti. Yere düşmesine rağmen olayda fiziksel olarak zarar görmedi. Günün sonunda hepimiz biraz güldük. Umarız siz de gülersiniz."

Yetkililer, polis şefi yardımcısının, keçinin olay yerinden kaçmadan önce ağzındaki tüm ıslak imzalı belgeleri aldığını ifade etti.

Editör: İsveç Gündemi