banner198

Öğretmenin fırlattığı bardak genç kızın hayatını kararttı

Tayland'da bir öğretmenin öğrencisine fırlattığı bardak, kız öğrencinin yüzünde kalıcı hasara neden oldu.

Öğretmenin fırlattığı bardak genç kızın hayatını kararttı

Tayland'da bir öğretmen sinirlendiği kız öğrencisine kupa bardak fırlattı. Çarpmanın etkisiyle bardak, kız öğrencinin yüzünde kalıcı hasara neden oldu.

YÜZÜNE BARDAK FIRLATTI

Tayland'da 17 yaşındaki lise öğrencisi Naruedee Jodsanthia, beden eğitimi öğretmeninin öğrencilerin hepsi gelene kadar herkesin oturmasını istediğini ancak oturduğu yer çok sıcak olduğu için ayağa kalktığını söyledi. Jodsanthia'nın ayağa kalkmasına sinirlenen öğretmen Paitoon, öğrencinin yüzüne elindeki kupa bardağı fırlattı.

SİNİRLERE ZARAR VERDİ

Ramathibodi Hastanesi doktorlarının yaptığı açıklamaya göre Jodsanthia'nın sol kaşına isabet eden bardak, çarpmanın etkisiyle bazı sinirlere zarar verdi. Sol gözü kısılan genç kızın çenesinde de kayma meydana geldi. Hastane masraflarının 10 bin doları bulmasının ardından genç kızın annesi Pranee okul yetkililerinin ve polisin işlem yürütmemesi üzerine, Tayland basınından olayın duyurulması için destek istedi. Anne Pranee, kızının yüzünün bu halinden dolayı psikolojisinin bozulduğunu ve hayata küstüğünü söyledi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi İnternet Sitesi

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2016, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner194

banner6