Henüz 18 yaşında hayatını kaybeden Kaan Hasan Önal’ın katil ile eski kız arkadaşı nedeniyle kavga ettiği öğrenildi. Hem Kaan’ı hem de eski sevgilisini tanıyan bir kızın gençleri yeniden barıştırmak için sahte isimle bir sosyal medya hesabı açarak, Kaan’ın adına eski sevgiliye mesaj gönderdiği ortaya çıktı. İşin perde arkasını gencin arkadaşı anlattı.

Haberi olmadan açılan hesap yüzünden öldürüldü

Öldürülen Kaan’ın arkadaşı Taha isimli gencin verdiği bilgiye göre Kaan’ın haberi olmadan açılan hesap ve gönderilen mesajlar, kızın yeni sevgilisinin dikkatini çekti. Bunun üzerine genç Kaan’ı aradı ve buluşmak istediğini söyledi. Kaan her ne kadar, “Bu mesajları ben göndermedim. Haberim bile yok” dese de, kızın yeni sevgilisi Kaan’a, “Seni her yerde bulurum” diye tehdit etti.

“Bıçaklandığını hissetmemiş

Kaan bunun üzerine gece buluşma yeri olan Schöneberg’e gitti. Karşı tarafın kalabalık geldiğini söyleyen Taha, “Teke tek dövüşmeye karar verdiler. Kaan dövüşü kazandı. Ama rakibi karanlıkta bıçağını çekti ve Kaan’ı bıçakladı” dedi. Kaan’ın masa tenisi masasında oturduğunu anlatan Taha, “Bıçaklandığını hissetmemiş. Yarım saat sonra önce sessizleşti, sonra ağladı. Ve ardından öldü” diye konuştu.

Editör: İsveç Gündemi