vusturya'dan yaz tatili için Kayseri'ye giden gurbetçi ailenin 3 yaşındaki oğlu Y. B. G., 14'üncü kattan düşerek hayatını kaybetti. Küçük çocuğun iddiaya göre, açık olan pencerenin sinekliğine yaslanması sonucu düşerek öldüğü öğrenildi.

Olay, saat 18.00 sıralarında Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Sayer Caddesindeki 14 katlı apartmanın son katında meydana geldi.

Avusturya'da yaşayan gurbetçi çift yaz tatili için oğulları Y. B. G.'le birlikte 1 hafta önce Kayseri'de yaşayan E. G.'in annesinin evine gitti. Oturma odasında oyun oynayan Y. B. G. iddiaya göre, açık olan pencerenin sinekliğine yaslandı. Küçük çocuğun yaslanmasıyla sineklik birden açılması ile birlikte, dengesini kaybeden Y. B., 14'üncü kattan boşluğa düştü.

Ailenin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri küçük çocuğun ancak öldüğünü belirlerken, aile ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından Y. B.'nin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Editör: İsveç Gündemi