Filmleriyle tüm dünyanın sevgisini ve saygısını kazanan ünlü oyuncu Morgan Freeman, Türk Hava Yolları’nın reklamını kişisel Twitter hesabından paylaşarak THY’ye övgüler yağdırdı. ABD’li ünlü aktörün paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

THY ÖVGÜLER YAĞDIRDI 

Morgan Freeman, yaptığı paylaşımda “Hiçbir havayolu @turkishairlines’dan daha fazla ülkeyi birbirine bağlamıyor – ve bu yılki Super Bowl (Amerikan Futbolu Ligi) reklamı için onlarla yeniden bağlantı kurmak harikaydı. #Pangea #SuperBowlLVI” ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü ABD’li aktör Morgan Freeman, ​THY’nin resmi reklam yüzü oldu.

ERMENİ LOBİSİ SOSYAL MEDYADAN LİNC BAŞLATTI 

ABD merkezli ırkçı Ermeni lobisinin sosyal medyadaki propaganda organı olan ANCA , Morgan Freeman’ı hedef tahtasına koyarak sosyal medya linçi başlattı. ANCA aynı zamanda THY’yi boykot etme çağrısında da bulundu.

BOYKOT ÇAĞRISINDA BULUNDU 

ANCA, hayal ürünü ve provokatif paylaşımında “Buraya korku getiriyor” – #TurkishAirlines, terörist paralı askerlerini dünyanın dört bir yanındaki çatışmalara götürüyor, burada Erdoğan’ın vekalet savaşlarıyla savaşıyor, ateşlere yakıt döküyor ve masum sivillerin üzerinde akılalmaz acıları ve ölümleri simgeliyor.” açıklamasını yaptı.

Editör: İsveç Gündemi