Birlemiş Milletler adlı bir örgüt vardı. Görevi, dünya barışını korumaktı. Ancak Birleşmiş Milletler, mültecilerin içler acısı durumuna kulaklarını tıkadı. Mülteci avcıları ise insanlık adına bir utançtı. İnsan avcılarından biri de Tatyana'ydı. Almanya'da, Müslümanlar'a karşı PEGİDA adlı bir örgüt kuruldu. Nazi ruhlu örgütün başında 52 yaşındaki Alman Tatyana Festerling de vardı. Irkçı Tatyana şimdi de sığınmacıları hedef aldı. Bunun için Türk-Bulgar sınırını yaşa dışı yollarla geçen mültecilerin peşine takıldı. Adeta sığınmacı avı başlattı. Hatta yanında Avrupa'daki emekli askerler de vardı. Tatyana ve ekibinin sığınmacıları yakalayıp Bulgar polisine teslim ettiği ortaya çıktı. Festerling, çektiği fotoğrafları Facebook'taki hesabından yayınladı.

Nazi ruhlu Tatyana'ya Avrupalı emekli askerler de eşlik ediyor.

MANŞETLERDE...

Irkçı Tatyana'nın fotoğrafları arasında yakaladığı mültecilerin resimleri ve kimlik kartları da vardı. Tatyana Festerling'e Frankfurter Algemaine Zaitung, Bild gibi Almanya'nın önde gazeteleri ile Bulgaristan medyası da geniş yer ayırdı. Öte yandan binlerce üyesi bulunan PEGİDA (Batının İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar) hareketi İslam karşıtı gösteriler yaptı.

"Dişi Rambo" olarak gösterilen Tatyana, yakaladığı mültecilerin kimliklerini ve fotoğraflarını Facebook'taki hesabından yayınladı.

İSLAM DÜŞMANI

Göçmen krizinin iyice büyümesiyle birlikte destekçileri artan hareket, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da benzer grupların temsilcileriyle bir araya gelerek ortak hareket bildirgesine imza attı. O bildirinin detaylarını da sığınmacı avı başlatan Tatyana Festerling, açıkladı. Festerling konuşmasında "Avrupa'nın İslamlaştırılmasına karşı savaşmak, hepimizin ortak amacı. Almanya, bir ülkenin kapılarını tüm dünyaya açmasının nelere yol açabileceğinin kanıtıdır. Merkel ülkeye tüm gereksiz insanları alıyor" ifadelerini kullandı. 
Editör: İsveç Gündemi