Brabant Kanalı web sitesinde verilen bir haberde Hollanda'nın Etten-Leur Landmanweg adresinde bir evde aynı Türk aileye mensup üç kişinin cesedinin bulunduğu belirtildi. Polis tarafından henüz olayın nasıl gerçekleştiği veya bu üç kişinin nasıl öldürüldüğü konusunda hiçbir açıklama yapılmadı.

Son dakika gelişmeleri:

Saat 22:15'deki gelişme:


Ölen kişilerden birinin 41 yaşındaki baba ve diğerinin 9 yaşındaki kızı olduğunu belirten polis yetkilileri üçüncü kişi hakkında bilgi vermedi. Olayın yaşandığı evde oturan anne ile görüşüldüğünü aktaran polis yetkilileri, annenin gözaltına alınmadığını ve çocuğunu kaybettiği için şuanda psikolojik destek verildiğini belirtildi.

Polis sözcüsü üçüncü kişinin kimliğinin bilindiğini ancak parmak izi araştırmasının sonucuna göre açıklama yapacağını vurguladı.

Etten - Leur belediyesi tatilde olan Belediye Başkanının yerine Belediye Başkanı Yardımcısını olayla ilgilendiğini ve yaşanan olayın şok etkisi yaptığını açıkladı.

Saat 17:15'deki gelişme :

Son elde edilen bilgilere göre büyük ihtimalle bu sabah saat 10:00 civarında öldüğü tahmin edilen kişiler aynı aileden baba ile bir erkek ve bir kız olmak üzere iki çocuğu. Annenin ise nerede olduğu bilinmiyor.

Brabant Kanalındaçevre sakinlerinin ifadelerine dayandırılarak verilen son dakika gelişmesinde aile içinde anne ile baba arasında anlaşmazlık olduğu ve bir süredir ayrılmayı düşündüklerine dikkat çekildi.

Eten-Leur vakasında ilk bilgiler

Haberde bugün yaklaşık saat 13:45 civarında polis imdat hattının arandığı, polisin olay mahallinde arama yaptığı bu nedenle olay yerinin şeritlerle kapatıldığı ve adli tıp uzmanlarının da olay mahallini araştırmak için bölgeye geldiği belirtildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre kurbanların yakınları ve büyük ihtimalle ölen 3 kişiyi bulan diğer aile fertleri olduğu düşünülen kişiler, polis araçlarına bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Etten-Leur'deki olay hakkında twitter hesabından kısa açıklamalarda bulunan Breda Polisi her ihtimalin değerlendirildiğini aktardı.
Editör: İsveç Gündemi