Avustralya'nın New South Wales eyaletinde geçen yıl Nisan ayında, ikisi de 50 yaşında olan bir baba ve erkek arkadaşı on aylık kız çocuğa annesi evde olmadığı sırada tecavüz etmekten tutuklandı.
3 SAAT BOYUNCA TECAVÜZ

Olayı soruşturan yetkililer baba ve erkek arkadaşının on aylık küçük kıza üç saat boyunca tecavüz ettikleri ve küçük kızın çıplak fotoğraflarını çektiklerini söylediler.

"İSTEDİĞİMİZ HER ŞEYİ YAPAMADIK"

Polis babanın gay olan erkek arkadaşının tecavüz olayından sonra Skype'da konuştuğu bir erkek arkadaşına, "Kızın annesi bir süreli dışarı çıktı. Ne yazık ki istediğimiz her şeyi yapmak için yeterince zamanımız olmadığı" dediğini belirtti.

ENSEST İLİŞKİ KENDİSİNİ AZDIRIYORMUŞ

Başka bir konuşmada da babanın erkek arkadaşının başka bir arkadaşına ensest ilişkinin kendisini azdırdığını ve küçük kızın babası ile güzel zaman geçireceğini söyledi.

POLİSİN EV BASKININDA BİRÇOK PİSLİK ORTAYA ÇIKTI

Babanın evine baskın yapan polis, babanın bilgisayarında çocuk pornosu görüntüleri dahil bir çok yasal olmayan kayıt buldu. Mahkeme belgeleri baba ve erkek arkadaşının daha önce bir çok cinsel taciz suçuna karıştıklarını gösterdi.

KÜÇÜK KIZ POLİS KORUMASINDA

İğrenç olarak tabir edilen olaydan sonra travma yaşadığı belirtilen küçük kız çocuğu polis koruması altına alındı. Poliss ise olay ile ilgi soruşturmayı genişletiyor.
Editör: İsveç Gündemi