Yenibosna'da polis merkezi yakınında patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin saldırının bombalı motosikletle yapıldığını açıkladı. 

BİRİ AĞIR 5 YARALI

İlk gelen bilgilere göre patlamada biri ağır 5 kişi yaralandı.Patlama sonrası çevredeki çok sayıda evin camları kırıldı, çok sayıda araçta da hasar oluştu.

KASKLI VE KIRMIZI MONTLU

Saldırganın kasklı, kırmızı montlu ve motosikletli olduğu iddia edildi. Bölgede saldırganın yakalanması için operasyon başlatıldı.Çatışma ihtimaline karşılık patlamanın ardından bölgeye özel harekat polisleri ve zırhlı araçlar gönderildi.

İHA MUHABİRİ: SİLAH SESLERİ DUYULDU

İHA muhabirinin verdiği bilgiye göre, bombalı saldırı 15.50 sularında gerçekleşti. Patlamanın ardından silah sesleri yükseldi.Bir görgü tanığı "Patlama çok şiddetliydi. Polisler başka bir bomba olabileceği ihtimaline karşı bölgeyi boşaltıyor. Ambulanslar geliyor" diye konuştu. 

KARAKOL, ADLİ TIP VE ASKERLİK ŞUBESİNE YAKIN

Patlamanın olduğu nokta, polis karakolu, askerlik şubesi ve Adli Tıp Kurumu ve birçok eğitim kurumuna da yakın.

4 YIL ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Yenibosna 75. yıl Polis Merkezi'ne 2012 yılında teröristlerce saldırı düzenlenmişti. Polis aracının merkeze giriş yaptığı sırada ses bombası atıp ateş açan biri kadın 2 terörist yakalanmıştı.
Editör: İsveç Gündemi