Z4’ün sert tavanı yerine kumaş tavan kullanacak olan Z5 halen geçici ön ve arka farları kullanıyor. Üretime hazır gövde, ekstra paneller ve kamuflajlarla gizlenmiş durumda. Bazı açılardan bakıldığında, mesela aşağıdaki fotoğrafta siyah bağlantı noktalarıyla eklenmiş paneller görülebiliyor. Bu nedenle otomobilin tasarımı hakkında konuşmak şu an biraz zor. Aynı şey siyah bir kumaşın altına gizlenen iç kabindeki gösterge paneli için de geçerli.
Z4'ün halefi ve Supra'nın 2018'de belli bir noktada satışa çıkması bekleniyor, ancak resmi bir yetkili bu ikilinin en azından birinin muhtemelen (ve umarım) bu yılın ilerleyen zamanlarında tanıtılacağını açıkladı. İkili, bir çeşit BMW motoru kullanacak. Ayrıca yelpazenin tepesine yerleşecek hibrit seçenekte dört tekerlekten çekiş sistemi de sunulacak. Z5’e bir M paketi gelmeyeceği de şirket yetkilileri tarafından onaylandı.

İki otomobilin de 2017'nin sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor. Yıllık 60,000 adet olarak belirlenen üretimin ise Magna Steyr'in Avusturya'daki fabrikasında gerçekleştirileceği gelen söylentiler arasında.

Toyota, Ekim ayında yakın bir üretim konseptiyle Tokyo Otomobil Fuarı’nda otomobilin önizlemesini yapacak. Beklemekten başka yapacak bir şey yok. Takipte kalın.
Editör: İsveç Gündemi