Fransa'da yapılan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra milli takımı bırakan İsveç Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Erik Hamren, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.



ORHAN KARAN/STOCKHOLM



Türkiye liginin kaliteli olduğunu ve Türkiye'de çalıma şansı yakaladığında bunun kendisi için çok ilginç bir deneyim olacağını ifade eden Hamren, ''Şuanda hiç bir takımı çalıştırmıyorum. Önümüzdeki günlerde iyi bir bir takımda çalıştırmayı düşünüyorum. Hertürlü teklife açığım. Türkiye'den gelecek tekliflere de açığım. Türkiye ligi iyi bir lig. Türkiye'de çalışmak benim içinde çok ilginç olur'' diye konuştu.


''Türkiye'den teklif aldım''


EURO 2016'dan sonra beş aylık bir dönemde neden bir takımla anlaşmadığını değerlendiren Harmen, ''Bu süre içinde dünyanın farklı yerlerinden bir çok teklif aldım. Bunun içinde Türkiye'de var. Lakin 2009'dan beri İsveç Milli Takımı'nın başındaydım. 7 yıldır kesintisiz  teknik direktörülük hayatım oldu.  Yıprandım, yoruldum ve dinlenme gereksinimi duydum. O yüzden gelen teklifleri değerlendirmedim. Enerji ve gücümü toplamak için iyi bir dinlenme stres atma dönemi geçirdim. Şuan kendimi çok iyi hissediyorum. Bundan sonra gelen teklifleri değerlendirerek, iyi bir takımın başına geçmeyi düşünüyorum'' diye konuştu. 
Editör: İsveç Gündemi