Trabzonspor ile yollarını ayıran Erkan ZenginPTT 1'inci Lig'de mücadele edecek olanEskişehirspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Stadyumdaki imza törende konuşan Erkan Zengin, "Bazı şeyleri göze alarak geldim. Milli takımdan belki çağırmayabilirler, ama benim bundan sonra milli takımımEskişehirspor'dur. Şu an sadece kalbimin sesini dileyerek buradayım" dedi.

Eskişehirspor'a transfer olan Ergin Zengin için Atatürk Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. Yüzlerce Eskişehirspor taraftarları kapalı tribünü doldurarak izlediği törende, sanatçı Mithat Körler Eskişehirspor marşını söyledi, Bando EsEs Grubu da taraftarları coşturdu.

BİRİNCİ YIL HEDEF ŞAMPİYOLUK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardında konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal transferlerin devam edeceğini söyledi. Ünal şöyle konuştu: 

"Erkan Zengin gözünü bile kırpmadı. Yok burası birinci lig, süper lig değil, yok İsveç Milli takımı, İbrahimoviç takım arkadaşı hiç düşünmedi. Yine gidecek İsveç Milli Takımına orada gollerini atacak. Yine ilk 11'de. Burası Eskişehirspor, bu ligin adı olmaz. Yeni 3 yıllık planla yola çıkıyoruz. Bunun birinci yılı bulunduğumuz ligde şampiyon olmak. Bunun ikinci yılı Süper Lig Avrupa kupalarına gitmek. Bunun üçüncü yılı inşallah o ligin şampiyonu olmak."

'BAZI ŞEYLERİ GÖZE ALARAK GELDİM'

Eskişehirspor ile sözleşme imzalayan Erkan Zengin taraftarların kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Çok heyecanları olduğunu belirten Zengin şunları söyledi: 

"Başkanıma, yönetim kurulama bu transferden dolayı teşekkür ediyorum. İlk defa böyle bir şey yaşatıyorsunuz bana . Sizin için buradayım. Bundan önce çok kulüple görüştüm, başkanları aradı. Ama tek sözüm Halil başkanaydı. Halil başkandan sonra, sizler için geldim. Hep beraber inşallah şampiyon olacağız. Milli takım dedi de başkanımız. Hoca ile de konuştum. Niye bir alt lige düştün dedi. Ben de dedim ki, bu alt lig değil Eskişehirspor'a geldim. Bazı şeyleri göze alarak geldim. Milli takımdan belki çağırmayabilirler, ama benim bundan sonra milli takımım Eskişehirspor'dur. Şu an sadece kalbimin sesini dileyerek buradayım. Hiç kimseyi dinlemedim. Sadece sizin için, Eskişehirspor için. Bir kaza oldu,Eskişehirspor düştü ama 10 aylık bir sürede inşallah şampiyon olacağız. Ondan sonra ligde üstlere oynayacağız. Oradan da şampiyon olacağız inşallah."
Editör: İsveç Gündemi