Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan yıldız oyuncunun A Milli Takıma kazandırılması ve Dortmund'a transfer sürecinde yaşadıkları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Genç yıldızı 6 ay gibi kısa bir sürede tüm dünyanın konuştuğu bir futbolcu haline getiren Muzzi Özcan, "Bu sizlere göre peri masalından farksız ancak yaşadığım sıkıntıları bir ben biliyorum" dedi.

Özcan, özellikle Emre'yi A Milli Takıma kazandırmak için yaptığı çalışmalar sonrası Danimarka hükümetinin kendisine savaş açtığını söyledi.

İŞTE ÖZCAN'IN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMASI:

"Emre benim oğlum gibi. Danimarka'da ona sahip çıktım. Hem milli takım süreci hem de Dortmund'a transferi döneminde elimden gelen çalışmayı yaptım. Emre'yi antrenmanlara birkaç kez özel arabamla götürmem, özel jetle seyahatlere gitmemiz farklı algılandı. Bizi şovmen olarak göstermeye çalıştılar. Tüm bu gelişmeler Danimarka hükümetini rahatsız etti. Konu öyle bir noktaya geldi ki ülkeye her girişimde saatlerce bekletilip, didik didik arandım. Basında resmen düşman ilan edildim. Ancak Emre için verdiğim savaştan son derece mutluyum. Bugün olsa yine aynı şeyleri yaparım."

"ONUN GİBİSİ YOK!"

Muzzi Özcan'a büyük bir hayranlık duyduğunu söyleyen yıldız futbolcu Emre Mor ise şu ifadeleri kullandı; "Muzzi Özcan benim için menajerden çok öte. Her şeyimle hiç bıkmadan ilgileniyor. Sadece benimle değil değer verdiğim herkese aynı hassasiyetle yaklaşıyor. Artık biz bir aileyiz. Hayatımda onun gibi çalışan birini görmedim. Sistemi, çalışma şekli, sürekli yapabileceklerinin üstüne çıkmak için verdiği çaba. İnan bana beni bu noktaya ondan başkası getiremezdi. O şu anda hem Avrupa'nın hem de Türkiye'nin en iyilerinden..."

Kaynak: Haberler.com
Editör: İsveç Gündemi