İsveç'te Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevini UETD Başkanı Özer Eker yürütürken, İsveç genelinde görev yapacak AK Parti SKM Başkan ve üyeleri belli oldu.

UETD Lokalinde yapılan toplantıda refarandum sürecinde AK Parti'nin yapacağı çalışmalar masaya yatırıldı. Seçim koordinasyon merkezi’nin planlamalarının yapıldığı ilk toplantıda açıklamalarda bulunan İsveç Ak Parti SKM Başkanı Özer Eken, Stockholm'ü bölgelere ayırdıklarını söyledi. Handen Bölgesi SKM Başkanlığına Mesut Yalçın'ın getirildiğini söyleyen Eken, Rinkeby Bölge Başkanlığına Sefer Görgülü, Fittja Bölge Başkanlığına Resul Koca getirildiğini aktardı. Eken Ak Parti SKM yönetimde ise Halit Karan, Ramazan Karaca, Şifo Altan Celep, Musa Uğur gibi bir çok ismin bulunduğunu kaydetti.

Malmö kentinde bulunan vatandaşların Danimarka'nın Başkenti Kopenhag'da, Göteborg'de bulunan vatandaşların da Norveç'in başkenti Oslo'da oy kullanabileceğini anlatan Eker, ''Malmö SKM Başkanımız Mesut Erkan, Västerås Başkanımız İbrahim Kuşçu, Jönköping Başkanımız Mehmet Özer ve Norkköping Başkanımız Ahmet Yiğit Paşa oldu'' diye konuştu.

Her bölgenin hafta sonu geniş katılımlı kahvaltı toplantıları düzenleyeceğini kaydeden Eken, bu toplantılarda vatandaşların referandum konusunda bilgilendirileceğini söyledi.
img-20170208-wa0002.jpg


img-20170208-wa0005.jpg

img-20170208-wa0000.jpg
Editör: İsveç Gündemi