Kulu eski Belediye Başkanlarından Eczacı Tayyar Budak tarafından organize edilen veda yemeğine bir çok tanınmış Kulu’lu katıldı. 
Aslen İzmir Menemen’li olan evli 2 kız çocuğu babası Mehmet Urlu 60 yaşında, 22 Haziran 1982 tarihinde Sağlık Hekimi olarak Kulu Devlet Hastanesinde göreve başladığını 20 ay gibi bir süre görev yaptıktan sonra Atatürk Caddesindeki yazıhanesini açtığını o günden bugüne kadar Kulu’lara hizmet ettiğini belirtti.

Bir restaurantta verilen veda yemeğinde konuşan Tayyar Budak, Mehmet Urlu 25 yaşında aramıza Doktor olarak katıldı, 35 yıl Kulu’ya hizmet ederek, bir Kulu’lu gibi davranarak bizleri mutlu etti. Sevgili Doktorum iyi ki Kulu’ya geldin, iyi ki bizimle oldun, seni bir çok hastaya şifa olurken tanıdık, bize kattığın dostluk ve insanlıktan dolayı burada aramızda olan veya gelemeyen herkes adına teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum dedi. 

Tayyar Budak konuşma sonunda Doktor Mehmet Urlu’ya üzerinde, “Sevgili Doktorumuz Urlu, 35 yıldır biz Kulu’lulara yapmış olduğun özverili hizmetlerden dolayı, Kulu halkı adına şükranlarımızı sunar, bundan sonraki yaşantında sağlık ve mutluluklar dileriz” yazılı plaketi takdim etti. Ayrıca Mehmet Urlu’ya Kulu’yu daima hatırlaması her zaman baktığında bizleri hatırlaması için saat hediye edildi. Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Mehmet Urlu’ya Plaket takdim edildi. 

Doktor Mehmet Urlu ise; 22 Haziran 1982 Kulu’ya ilk ayak bastığım gündü, yaklaşık 35 seneyi doldurduk, o zamanlar 25 yaşında tıfıl bir doktorduk, iyisi ile kötüsü ile koskaca bir 35 yılı dolu dolu yaşadım. Beraber üzüldük beraber sevindik, çok tatlı anılarımız oldu, gönüllerini kırdığım insanlarda oldu ama elimden geldiği kadar kimseye bir kötülük yapmamaya iyilik yapmaya çalıştım dedi. Fazla konuşamayacağını söyleyerek sözlerine son verdi.

KULUNUN SESİ GAZETESİ

Editör: İsveç Gündemi