08 Ocak 2015 tarihinde İsveç’te genç yaştaki oğlu Uğur Umut Yılmaz’ı kalp krizi sonrası kaybeden Kazım Yılmaz, Kulu’da gizli kalmasını istediği fakat gazetemiz tarafından diğer zengin kişilere örnek olması sebebiyle yayınlamayı üzerimize borç bildiğimiz, okul öğrencilerine yüzlerce ayakkabı ve giysi yardımından sonra Fatih İlkokuluna “Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı” açılmasında yardımcı oldu.

Kazım Yılmaz geçen yılda Atatürk İlkokuluna Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı açmış, öğrencilere yardımcı olmuştu. Öğrenciler Kazım Yılmaz’ı “AYAKKABI DEDE” olarak tanıyor ve sesleniyor.
Gurbetçi yardımsever Kazım Yılmaz’a yaptıkları ve yapacaklarından dolayı teşekkür ediyor, genç yaşta aramızdan ayrılan oğlu Uğur Umut Yılmaz kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Açılışa Kulu belediye başkan yardımcısı Mustafa Erdoğan, Milli Eğitim müdürü Sultan Ahmet Kaymak, Şube müdürleri, Okul müdürleri, Kamu kurum ve kuruluş müdür ve amirleri, yardım sever Kazım Yılmaz ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından günün önem ve anlamı hakkında konuşan okul müdürü Fatih Altun, Bu sınıf genç yaşta hayatını kaybeden kardeşimiz Uğur Umut Yılmaz anısına donatılmıştır. Sınıfın donatılmasında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Kazım Yılmaz' a ve Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma derneğine teşekkür ediyoruz.

Okulda törenle açılan şark köşesi olarak düzenlenen sınıfta sinevizyon gösterileri, çok amaçlı dershane ve diğer eğitim ve öğretimlerde de kullanılacağı belirtildi. Düzenlenen sınıfta davetliler öğrencilerle birlikte akıl ve zeka oyunu oynadıkları belirtilirken

Günün anlam ve önemine ilişkin Kulu Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğan, hayırsever Kazım Yılmaz’a plaket takdim ederek teşekkür etti.

KULUNUN SESİ GAZETESİ
Editör: İsveç Gündemi