MİSİAD ‘ın İsveç'te kuruluşunu, X-CONS Haninge Derneği Başkanı Derviş Deniz Aksay  yapıyor.


İsveç'te ekonomi dünyasına yeni bir dernek daha girme hazırlığı var. Türkiye’de ve Avrupa'da birçok yerde kuruluşu yapılan MİSİAD Memleketçi Sanayici ve İş Adamı Derneği İsveç'te kurulma aşamasında.

X-CONS Haninge Derneği Başkanı Derviş Deniz Aksay MİSİAD’ ın kuruluşu el ilgili görevlendirildi. 

MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel tarafından kendisine yetki verilen Aksay, fiziki alt yapılarının hazır olduğunu belirterek, en kısa zamanda yönetim oluşumunu da gerçekleştirerek, kongreye gideceklerini dile getirdi. 

Ocak ayının 21'ne kadar yönetimi oluşturmaya çalışacaklarını söyleyen Aksay, ''Ocak ayının 21'de İsveç'te MİSİAD olarak genel bir toplantı yapacağız. Toplantıya Avrupa'dan ve Türkiye'den temsilciler katılacak'' diye konuştu. 

Amaçlarının İsveç'te yaşayan iş dünyasını biraraya getirmek olduğunu söyleyen Derviş, '' İş dünyası için olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelmeyi amaçlıyoruz.  Uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtarak, geniş yelpazede iş adamlarının yanı sıra  insanların içinde bir danışmanlık sistemi gibi çalışmayı ümit ediyoruz'' diye konuştu. 







Editör: İsveç Gündemi