Sunprime C-Lounge Hotel tüm Sunprime'lar arasında az farkla ikinci olurken Sunprime Alanya Beach de üçüncülük ödülünü aldı. Birinci olan tesis ise Güney Kıbrıs'daki Sunprime Ayia Napa oldu.

Sunprime, Thomas Cook'un önemli konsept ve markalarından birisi olarak biliniyor. Kalite performans puanı yıl boyunca Sunprime otellerinde konaklayan misafirlerle yapılan detaylı bir anketin neticesinde oluşuyor ve sıralama buna göre yapılıyor. Türkiye ve Türk turizmcileri açısından son derece zorlu geçen bir sezonun ardından iki Türk otelinin Yunanistan ve İspanya'da bulunan birçok Sunprime otelini geride bırakarak misafirlerini memnun etmede gösterdikleri başarı ve özveri Thomas Cook yöneticileri tarafından da övgüyle karşılandı. Türk turizmcilerinin her koşulda misafir memnuniyetine vermiş oldukları önem bir kez daha tescillenmiş oldu.

Anketlerle belirleniyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Sunprime C-Lounge Hotel Genel Müdürü Şükrü Cimrin, "Yıl boyunca kalite ve performansa göre misafir anketleri yapılıyor. Ciddi bir algoritması var. Böylesine zor sezonda birçok İspanyol otelini ve Akdeniz çanağındaki diğer Sunprime otellerini geride bırakmak bizler için son derece sevindirici ve motive edici" dedi.

2017 için umut verici

Sunprime Alanya Beach Genel Koordinatörü Ekrem Curnal ise "Misafir memnuniyetini Türkiye turizminin içinde bulunduğu şartlara rağmen en üst düzeyde tutarak bu ödülleri almak ve dünyadaki diğer Sunprime Otelleri arasında ilk 3'e girmiş olmak bizim için gurur verici. Bizlere katkıda bulunan ve çalışan arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum. 2017 sezonu için de umut verici oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda da özellikle servis kalitesinde üst sıralarda olacağız" diye konuştu.

Milliyet
Editör: İsveç Gündemi